2016 – Ännu ett händelserikt år för Söderhavet

Det har varit ett händelserikt år – både i världen och för oss på Söderhavet. Vi fick bland annat en ny VD, nya härliga kunder och vänner, och vi blev valda till årets bästa varumärkes- och designbyrå i Regis branschstudie Årets byrå. Att det var Sveriges största kommunikationsköpare och våra egna kunder som utvärderat oss, gör oss förstås lite extra stolta och glada.

Vi vill nu passa på att tacka er – våra partners och alla trogna kunder – för ett kul år. Vi lovar att fortsätta vara nästa generationens strategiska designbyrå – alltid i rörelse och alltid med vår digitala insikt som grund i det vi tar för oss. Söderhavet har ju alltid förändrats; från Sveriges bästa digitalbyrå, till Sveriges bästa designbyrå. Från Sveriges nyaste byrå, till en av de etablerade. Nu tar vi sikte på ett nytt spännande år tillsammans med er. Och vi fortsätter göra det vi är bäst på – att genom design beröra och förenkla för människor.

God jul & Gott Nytt År önskar vännerna på Söderhavet!
Vår julklapp är i år att tillsammans med några andra byråer skänka pengar till stöd för medmänniskor på flykt från krig och förföljelse. För mer info se:
www.aretsbyrajulklapp.se

 soderhavet_2