Hemfrid

Resultat efter 6 mån

Bokningsökning: + 52%

En bra webbplats möter användarnas verkliga beteende och stödjer både varumärke och affär. Efter 6 månader med ny webbplats och digital identitet har Hemfrids bokningar ökat med hela 52%. Superkul tycker vi!

Hemfrid vill ge människor en enklare vardag genom att erbjuda tjänster som städhjälp, barnpassning och trädgårdshjälp.

Precis som befolkningen i stort, rör sig Hemfrids kunder allt mer mot ett mobilt digitalt beteende. Därför behövdes en ny webbplats för att möta upp användarnas beteenden och behov. Ett varumärkesarbete framtaget av byrån BAS utgjorde grunden i vårt arbete med den digitala identiteten.

Uppdraget baserades på vårt ställningstagande att konceptet för Hemfrid.se behövde vara två olika webbplatser i en. En som fångar upp nya kunder och en som möter befintliga kunders behov.

Genom att låta de mjuka värdena få samma omsorg som de affärsdrivande tjänsterna, har vi skapat en avskalad webbplats som är varumärkesbyggande såväl som konverterande. Båda är viktiga affärsmål att ta i beaktning. För att säkerställa konceptet genomförde vi även en användartester.

I en iterativ arbetsprocess tog vi fram visuell design och detaljerade interaktionsprinciper som bevisat sig vara riktigt effektiva för affären. Resultatet efter bara 6 månader med den nya webbplatsen ser ni nedan. Det är vi förstås riktigt stolta över!